BØRN OG UNGE

BABYSALMESANG

I Auning Kirke har vi babysalmesang.

Babysalmesang er et stort hit landet rundt og er blevet kaldt en af kirkens største succeser i nyere tid.

Det er en stund uden alt for meget snak, med fokus på de små nye familiemedlemmer.

Vi synger, laver fagter, siger remser o.lign. og stimulerer derved barnets sanser og balance.

Du behøver ikke at være den store sanger for at være med. Dit barn elsker lyden af din stemme, så kom bare og syng løs!!

Babysalmesangen foregår mandage fra kl. 10.00 i Auning Kirke.

Selve babysalmesangen varer ca. 45-50 min. og derefter spiser vi lidt frugt og snakker og hygger sammen. Der er altid en afslappet og god "lad som om du er hjemme" atmosfære.

Det er menighedsrådene i Fausing, Auning, Øster og Vester Alling, som er gået sammen om at udbyde dette tilbud, som er gratis for dig og dit barn at deltage i.

Tilmelding og evt. spørgsmål rettes til sangpædagog Charlotte Neumann på:

Tlf.: 40 93 52 54

Eller Mail: c.toftneumann@gmail.com

Da vi har begrænsede pladser er tilmelding nødvendig.

 

 

SKOLE

Fra en skoledag i V. Alling kirke for skolens 1. og 2. klasser

I pastoratet er der en stor skole, der ligger i Auning, og som har et skoledisitrikt, der nogenlunde svarer til pastoratet.

Fra 7. klasse samles alle eleverne fra den vestlige del af Norddjurs kommune på Auning skole. De unge konfirmeres dog i de sogne, som de hører til i. 

 

 

BØRNEHAVER OG DAGPLEJERE

Fra Øster Alling kirke

I Auning er der 2 børnehaver: Børnehuset Mælkevejen og den private daginstitution Lillefod ApS; og der er mange dagplejere. I Øster Alling ligger den integrerede daginstitution Bettebo, og der er også dagplejere i område.

Der er tradition for at dagplejere med børn samt børnehaverne besøger kirkerne til jul. Bettebo har desuden en dejlig tradition for også at komme til påskeoptakt.

KIRKENS EGEN UNDERVISNING

Minikonfirmander klar til gudstjeneste

Konfirmationsforberedelse tilbydes til 7. klasses elever, der har bopæl i sognene; og/eller har gået på Auning skole i 6. klasse. Du kan læse mere om konfirmationsforberedelsen ved at gå ind på punktet Konfirmation i menuen til venstre her på siden.

I de sidste 9 år har vi desuden tilbudt elever fra 3. klasserne, at de kan blive "mini-konfirmander". Også det kan der læses mere om via menuen til venstre.

BUSK-GUDSTJENESTE OG KFUM-SPEJDERNE

Bævere på besøg i kirken

Vi har et godt samarbejde med KFUM-spejderne i Auning. Det udmønter sig samarbejdet omkring BUSK-gudstjeneste og i jævnlige besøg af grupper af spejdere i kirken ifm. deres mødeaftener.

Du kan læse mere om BUSK-gudstjeneste og spejderne via menupunktet til venstre på siden.

KIRKEKOR

Vi har ved kirkerne et Kirkekor, der synger med ved nogle af sognenes gudstjenester.

Desuden er der Lille Kirkekor, der er for piger og drenge i 2. - 5. klasse, og som samles i to perioder i løbet af året: Op til jul med deltagelse i blandt andet Luciaoptog samt i foråret op til påske.

Flere oplysninger om kirkekor kan findes i menuen til venstre på denne side.

KALENDER

Ingen begivenheder fundet.